Populære innlegg

Ukategorisert

Årsmøte reminder

3 juni, 2019 Publisert av roger
Minner om årsmøtet som avholdes i Oslo den 18-19 juni. Hører gjerne i fra de som kommer sånn at vi får ordnet med mat og drikke til riktig antall folk.     Årsmøte i DSO klubben i Odfjelldrilling   Dag 1 1200 – Møte start, lunsj og presentasjon av deltagere 1300 – informasjon fra leder […] Les mer»

Tillitsvalgtkonferansen 2018

27 november, 2018 Publisert av roger
Det ble i forrige uke avholdt en konferanse i Oslo for DSO tillitsvalgte, fra Odfjell var vi fire stykker som deltok. Det ble informert om hovedavtalen, tariffsystemets og protokollens oppbygging. Det ble og gått igjennom litt enkel  forhandlingsteknikk. Pensjonstrygden for sjømenn, tjeneste- og tilleggspensjoner og andre deler av pensjonsspørsmål som er aktuelle for DSO-medlemmene ble […] Les mer»

Innovator situasjonen

28 september, 2018 Publisert av roger
Vi har de siste ukene vært travelt opptatt med å få på plass en protokoll som sikrer alle som har jobbet ombord på Island Innovator videre jobb sånn at vi slipper å måtte permittere og evt si opp folk. Det har vært en langdryg og vanskelig prosess hvor alle muligheter og variabler er diskutert og […] Les mer»

Litt om de siste ukers nyheter

13 september, 2018 Publisert av roger
Heisann dere. Nå har altså høsten kommet og med den tydeligvis alt annet. Vi fikk jo for noen dager siden informasjon om at Island Innovator blir ferdig med kontrakten sin noe før tiden og at Island Drilling skal drifte den videre selv fra rundt begynnelsen av november. Deepsea Bergen skal til kai i løpet av […] Les mer»

Litt info angående bruddet i forhandlingene

29 mai, 2018 Publisert av roger
Det viser seg dessverre att me ikkje blir tatt seriøst som motpart i dei pågåande forhandlingane. Att arbeidsgiver heller ikkje respekterer att me fremdeles er i ein forhandlingssituasjon, bare forsterker inntrykket me sitt igjen med etter hoved forhandlingane. Våre krav vart ikkje vurdert seriøst, og me har ikkje fått reelle forhandlinger med arbeidsgiver omkring medlemmenes […] Les mer»

Litt fra årsmøtet 2018

12 april, 2018 Publisert av roger
Årsmøtet ble i år avholdt i Myrkdalen, været var bra og føret fantastisk. Det var dermed duket for en bra oppladning med sosialt samvær før møtet startet. Vi var seks stykker på møtet, noe jeg mener er alt for lite, men de som var der var til gjengjeld veldig entusiastiske. Det ble diskutert rundt bordet, […] Les mer»

31 januar, 2018 Publisert av roger
            Årsmøte 2018 Det vil bli avholdt årsmøte for DSO klubben i Odfjell drilling 15-16 mars 2018. Møtet vil bli avholdt i Myrkdalen, møtet begynner offisielt til middag torsdag 15. mars og dag to avsluttes rundt lunsj tider fredag 16. mars. Alle reise og oppholdsutgifter vil bli refundert/dekket ved innsendelse […] Les mer»

Mellomoppgjøret er i gang

31 mai, 2017 Publisert av roger
Klokken 11.00 i dag startet årets mellomoppgjør på hotell Clarion Energy i Stavanger . Partene holdt sine innlegg og vi har nå trekt oss tilbake til våre respektive møterom for interne diskusjoner før vi igjen møtes i de engere utvalg. Vi har i år blitt enig med SAFE og IE om å ha et samarbeid under […] Les mer»

Årsmøte 2017

5 mai, 2017 Publisert av roger
ÅRSMØTE 2017 Det vil bli avholdt årsmøte for DSO klubben i Odfjelldrilling 7-9 juni (onsdag-fredag). Møtet vil holdes om bord på danskebåten M/F «Stavangerfjord» med avreise fra Bergen klokken 12.30 og ankomst bergen igjen fredag 13.30. Klubben vil ta seg av bestilling av lugarer så det er viktig at alle som vil være med gir […] Les mer»

Avskjedmiddag for Rune Larsen Røine

7 april, 2017 Publisert av roger
Avdelingsleder i NSOF, Rune Larsen Røine, har nå trådt inn i pensjonistene sine rekker. Det ble markert av klubblederne i DSO i forbindelse med vårens klubbleder møte med middag ,lykkeønskninger og overrekkelse av en liten påskjønnelse fra oss i DSO. Vi takker Rune for hans innsats i NSOF og DSO igjennom mange år. Les mer»