Populære innlegg

28 september, 2018 Publisert av roger Publisert i DSO i Odfjell, Nyheter, Ukategorisert

Innovator situasjonen

Vi har de siste ukene vært travelt opptatt med å få på plass en protokoll som sikrer alle som har jobbet ombord på Island Innovator videre jobb sånn at vi slipper å måtte permittere og evt si opp folk. Det har vært en langdryg og vanskelig prosess hvor alle muligheter og variabler er diskutert og vurdert. Vi har nå endt opp med en protokoll vi mener ivaretar alles interesser på best mulig måte forutsetningene tatt til grunn. Dette medfører at personell fra Innovator, og de som ikke skal være med DSS til Sør Afrika, blir overført til kompetansepoolen til den enkelte har tiltrådt i ny stilling. En vil da ta med seg opp til 336 timer, alt etter hvor mye en jobber i perioden den enkelte er i k-poolen, som kan jobbes inn ila 24 uker. Eg vil anbefale alle til å melde sin interesse for å jobbe til koordinator for k-poolen sånn at et potensielt etterslep bli minst mulig. De forskjellige punktene kan leses i  protokollen som du finner her.