Populære innlegg

12 april, 2018 Publisert av roger Publisert i DSO i Odfjell, Møte, Nyheter

Årets Tariffkonfreanse

Den 10-11 april ble det avholdt tariff konferanse for DSO, konferanse bel avhold  på Gardermoen. Vi gikk igjennom de innsendte kraven og endte til slutt opp med en liste vi vil presentere for arbeidsgiverne under årets forhandlinger. Årets forhandlinger vil i år finne sted i NR’s lokaler like etter pinse. Det ble og valgt ett nytt forhandlingsutvalg for den kommende toårsperioden. Utvalget ledes av Jøran Mannes og nestleder er Jarle Medalen.

Øvrige medlemmer av forhandlingsutvalget er Trond Borg, Sigurd Karlsen, Roger Skåtøy, Ole-Martin Bere, Vidar Haltbakk, Katja Dienemann, Erik Olsen og Kjetil Mevik (Erik og Kjetil var ikke tilstede da bildet ble tatt)

Fra DSO sentralt: Forhandlingsleder Håkon Eidset, samt Bernhard Lie Nielsen og Helene Brandal (Helene var fotograf og er ikke med på bildet)

 

De neste årenes forhandlingsutvalg