Populære innlegg

monthly archives: april 2016

Nedbemanning – Downsizing

20 april, 2016 Publisert av roger
DSO og de andre foreningene var i går i møte med Simen Lieungh, Jone Torstensen og Hilde Førland og ble oppdatert rundt situasjonen Odfjell Drilling er i, eg skal innrømme at det ikkje var lystig informasjon de kom med. Men samtidig er konsernledelse positiv og virker sikker på at markedet på sikt vil snu. Slik […] Les mer»

DSO er klare for årets tarifforhandlinger

15 april, 2016 Publisert av roger
  Medlemmer i DSO var 13. og 14. april samlet til tariffkonferanse i Stavanger.   Første dag av konferansen fikk deltakerne en grundig gjennomgang av forhandlingsprosessene og det økonomiske bakteppet for årets forhandlinger. Forslag til endringer i pensjonsordning for DSO ble også behandlet, og DSO sine representanter i riggpensjonsutvalget fikk fullmakt fra tariffkonferansen til å […] Les mer»

DSO møtte næringsministeren og olje- og energiministeren

15 april, 2016 Publisert av roger
  Tirsdag 15. mars møtte DSO ved Hege- Merethe Bengtsson og Safe ved Hilde Marit Rysst næringsminister Monica Mæland og olje- og energiminister Tord Lien. Møtet kom i stand etter at fagforbundene sendte en anmodning om møte til departementene. Bakgrunnen for anmodningen var at vi ønsket å snakke om situasjonen i oljeindustrien og den eksplosive […] Les mer»

Endelig litt ledige stillinger i en strøm av nedbemanninger – DSO oppfordre alle som har annledning til og søke

9 april, 2016 Publisert av roger
Ledige stillinger DSM1 i nesten alle katogorier . Gå inn på Pulse for mere info. DSO oppfordrer alle som har mulighet til og ta et utenlands opphold om og søke på ledige stillinger. Dette vil kunne redusere antallet som star i fare for oppsigelse. De som allerede er oppsagt oppfordres også til og søke da dette kan […] Les mer»