Populære innlegg

monthly archives: januar 2016

Vår formann har uttalt seg i papirutgaven av Dagens næringsliv

14 januar, 2016 Publisert av roger
              Vår formann Roger Skotøy har uttalt seg i dagens papirutgave av Dagens Næringsliv. Kopiert fra dagens utgave av Dagens Næringsliv «Oljeprisfallet rammer de ansatte i Odfjell Drilling på nytt. Tidligere har 800 ansatte på land måttet gå, nå rammes også de offshoreansatte. Onsdag begynte prosessen med å informere 230 offshoreansatte […] Les mer»

DSO tariffkonferanse

13 januar, 2016 Publisert av roger
DSO tariffkonferansen avholdes i Stavanger fra kl. 1030 tirsdag 13.april og avsluttes onsdag 14. april klokken 1500.     Tariffkonferansen er åpen for alle DSO medlemmer, og i år håper jeg at alle ser viktigheten av å delta på denne. Jo flere vi klarer å stille, jo større innvirkning på det endelige resultatet har vi. […] Les mer»

Omfanget av nedbemanningen i Odfjell Drilling

12 januar, 2016 Publisert av roger
Vi har no gått igjennom listene over personell som ble fremlagt for oss. Det er tydelig at bedriften har gått etter bedriftsansiennitet i denne prosessen, vi har ikke noe å utsette på dette da dette er innenfor hovedavtalens rammer. Totalt av de 230 personene som vil bli omfattet av oppsigelsen er det 10 DSO medlemmer, samt […] Les mer»

Møte med bedriften angående nedbemanning

11 januar, 2016 Publisert av roger
Vi i foreningen, Ole-Martin Berre og Roger Skåtøy, var i dag i møte med bedriften der listen over de som er berørt av den kommende nedbemanningen ble lagt frem. Vi går nå igjennom listen for å se etter åpenlyse feil og andre uregelmessigheter for å være sikker på at den endelige listen er så rett […] Les mer»

Ved spørsmål er det bare til å ringe…

11 januar, 2016 Publisert av roger
Vi vil be alle som lurer på noe angående de kommende møtene vi vil ha med Odfjelldrilling tar kontakt med de tillitsvalgte på sin rigg for å få svar. Om en av de som er tillitsvalgt på din rigg ikke er tilgjengelig er det bare til å ta kontakt med klubbleder. Det er ikkje alt […] Les mer»

Info om nedbemanning

8 januar, 2016 Publisert av roger
Det burde ikke komme som en bombe på noen at Odfjell, som alle andre riggselskap i norge, sliter i dagens marked. Vi i DSO har siden før jul hatt mange møter med bedriften angående de prinsipper som skal legges til grunn ved en nedbemanning. Vi er jo alle spent og usikre på hvordan fremtiden i […] Les mer»

Pensjonstrygden for sjømenn en meget bra side og sjekke ut

8 januar, 2016 Publisert av roger
Pensjonstrygden for sjømenn har en meget bra nettside der alle sjømenn og offshore arbeidere på flytere kan gå innom og få svar på det meste rundt sjømannspensjon. Du trenger Bank id for og logge deg på. www.pts.no Les mer»

Årsmøtet i DSO Odfjell Drilling er planlagt 2-3 mars 2016

8 januar, 2016 Publisert av roger
Årsmøtet er planlagt til 2-3 mars 2016. Vi i styre håper flest mulig kan komme, Voss i fjord var en gedigen suksess. I år ser vi inn på å gjenta suksessen på Voss eller prøve oss på en tur med danskebåten fra Bergen. Saker kan sendes inn til dso-klubben på: post@dso-odfjelldrilling.com   Les mer»

Klargjøring av Deepsea Atlantic til Johan Sverderup kontrakten for Statoil

8 januar, 2016 Publisert av roger
Ifølge Plattformsjef på DSA, så skal det gåes fulle skift på DSA fra 01. Februar 2016. DSA skal forlate Hanøytangen 12. Feb for å seile til CCB. Der blir det klargjøring og sjøprøver for Statoil. Les mer»