Populære innlegg

monthly archives: april 2014

Hilde Gunn Avløyp slutter i DNMF

11 april, 2014 Publisert av roger
​Generalsekretær Hilde Gunn Avløyp slutter i Det norske maskinistforbund, for å tiltre som generalsekretær i Forskerforbundet. ​Avløyp har vært ansatt som generalsekretær siden 2008. – Vi beklager å miste en dyktig leder og ønsker Avløyp til lykke med nye utfordringer, sier forbundsleder Bjørn Andreassen. Formell sluttdato i DNMF er 1. august. Les mer»

HVA ER DSO?

9 april, 2014 Publisert av roger
De samarbeidende organisasjoner (DSO) er en sammenslutning mellom Det norske maskinistforbund (DNMF) og Norsk Sjøoffisersforbund (NSOF), opprettet spesielt for å ivareta lønn og arbeidsvilkår for ansatte i sertifikatpliktige stillinger i oljenæringen. DSO-samarbeidet har eksistert i over 30 år, og organisasjonene har hatt overenskomst med Norges Rederiforbund for personell på flyttbare innretninger siden 1974. Les mer»

NATTILLEGGET – STAVANGER TINGRETT

9 april, 2014 Publisert av roger
Rettssak mellom SAFE/Industri Energi og Norges Rederiforbund om at nattillegg skal inngå i pensjonsgrunnlaget for de tabellønnede på riggavtalene Rettssaken mellom SAFE/Industri Energi og Norges Rederiforbund om at nattillegg skal inngå i pensjonsgrunnlaget for de tabellønnede på riggavtalene gikk i Stavanger tingrett tirsdag til torsdag denne uken. Rune Larsen Røine fra DSO var innkalt som […] Les mer»

Årets tariffkonferanse

4 april, 2014 Publisert av roger
DSO Tariffkonferanse ble avholdt om bord i Color Fantasy 25-27 mars 2014 Det ble valgt et nytt forhandlingsutvalg som da senere konstituerte seg DSO Tariffkonferanse avholdt: På konferansen ble alle innkomne forslag til krav for årets revisjon gjennomgått, og man satte opp en kravliste som Forhandlingsutvalget fikk fullmakt fra konferansen til å jobbe videre med […] Les mer»