Populære innlegg

monthly archives: mai 2012

Årsmøte, 2012 oppsummering

25 mai, 2012 Publisert av rhagane
DSO klubben i Odfjell Drilling gjennomførte sitt årsmøte 23. – 24. mai. Møtet ble holdt på Edvard Grieg hotell og oppmøtet var meget bra. Første dag inneholdt blant annet: Årsberetning v/klubbleder. Foredrag om Island Innovator v/ Stabilitetsjef Håkon Lunde. Gjennomgang av klubbens vedtekter, lokal avtale, regnskap fra 2011 og budsjett for 2012. DSO sentralt v/ […] Les mer»

Nye tillitsvalgte i DSO klubben i Odfjell Drilling

17 mai, 2012 Publisert av rhagane
Etter at vi gikk ut å søkte etter flere engasjerte medlemmer som kunne tenke seg et verv som tillitsvalgt kom det frem flere klare kandidater. Det er nå foretatt valg og nye tillitsvalgte er på plass, i tillegg er to tillitsvalgte overført til Island Innovator. For full oversikt over tillitsvalgte se linken Les mer»

Endelig er kontrakten til Innovator på plass

16 mai, 2012 Publisert av rhagane
Endelig er kontrakten på Norsk sokkel signert for Island Innovator. Ni måneder har gått siden Odfjell ble tildelt managementet på Innovator og etter mye usikkerhet rundt hvor riggen til slutt skulle havne, er vi nå meget fornøyd med at det ble Norge. Dette sikrer Odfjell Drillings videre posisjon på Norsk sokkel og arbeid for rundt […] Les mer»

Årsmøte, 2012

1 mai, 2012 Publisert av admin
DSO klubben i Odfjelldrilling avholder sitt årsmøte i Bergen 23. og 24. mai. Det er fortsatt noen ledige plasser og alle medlemmer som er hjemme på fri og interessert i å delta oppfordres til å ta kontakt for nærmere info om betingelser. Saker som ønskes tatt opp på årsmøte og kanditater til styreverv sendes på mail til klubbleder innen 16. […] Les mer»