Populære innlegg

monthly archives: desember 2011

3. møte ifm overdragelse av Trym og Delta, 21. desember

19 desember, 2011 Publisert av rhagane
Oppdatert 20.12.2011. Planlagt møte er avlyst. Det har i løpet av dagen vært kontakt mellom alle parter og det kan se ut til at vi kan lande protokollen uten et siste møte.   Det er planlagt et 3. og forhåpentligvis siste møte mellom Songa Services, Odfjell Drilling og fagforeningene onsdag 21. desember. Det har vært […] Les mer»

Nye medlemskontingenter fra nyttår

13 desember, 2011 Publisert av rhagane
Det vil bli en liten økning i kontingentsatsene fra 01.01.2012.   NSOF går fra kr 330,- til kr 340,- pr måned DNMF går fra kr 330,- til kr 350,- pr måned   Det enkelte medlem er ansvarlig for at innbetaling av kontingent skjer ihht gjeldene satser. For de som har autotrekk via lønn skal justeringen […] Les mer»

Memo fra møte mellom Odfjell, Songa og fagforeningene 9. desember 2011

11 desember, 2011 Publisert av rhagane
Oppsummering fra fellesmøte 9. desember 2011 mellom Odfjell Drilling, Songa Services AS og de ansattes representanter i selskapene. Les mer»

Info ang Trym og Delta (4)

9 desember, 2011 Publisert av rhagane

Info ang Trym og Delta (2)

9 desember, 2011 Publisert av rhagane
Møte nr 2 mellom Odfjell Drilling, Songa Services og fagforeningene ble i dag avholdt på Sandsli. Dessverre ble møtet noe redusert grunnet avlyste fly (videokonferanse) og annet viktig interne foreliggende. Vi hadde meldt inn 12 forholdsvis detaljerte spørsmål i forkant av møtet med følgende overskrifter. I.          Prinsipper for overføring av lønn, tariffert. II.         Prinsipper for [& Les mer»

Lokal særavtale for Island Innovator på plass

6 desember, 2011 Publisert av rhagane
Den lokale avtalen for ferdigstillelse og forsegling av Island Innovator er nå ferdig utarbeidet og signert.   Sammenlignet med andre tilsvarende prosjekter mener vi nå at vi har fått til en bra avtale. Avtalen bygger på en frivillighet og den enkelte anbefales å sette seg grundig inn i betingelsene i forkant av en eventuell utenlandsreise. […] Les mer»

Memo fra møte mellom Odfjell, Songa og fagforeningene 2. desember 2011

5 desember, 2011 Publisert av rhagane
Oppsummering fra fellesmøte 2. desember 2011 mellom Odfjell Drilling, Songa Services AS og de ansattes representanter i selskapene. Les mer»

Info ang Trym og Delta

2 desember, 2011 Publisert av rhagane
Vi har i dag gjennomført første møtet med Odfjell Drilling AS, Songa Services AS og fagforeninger i begge bedrifter. Detaljene rundt selve overdragelsen er stort sett på plass og selv om begge bedriftene er uenige i at dette er en virksomhetsoverdagelse vil man følge prinsippene i virksomhetsdirektivet for feks ansiennitet og lønn. Det gjennstår imidlertid […] Les mer»