Populære innlegg

monthly archives: november 2011

Samarbeidsmøte 17. november, oppsummering

17 november, 2011 Publisert av rhagane
DSO har i dag sammen med IE og SAFE hatt møte med personalledelsen. Møtet var opprinnelig et samarbeidsmøte, men agendaen ble forandret noe grunnet ny informasjon ang Trym og Delta. Overtagelse av management på Trym og Delta Songa og Odfjell mener fortsatt at den kommende overtakelsen av managementet på Delta og Trym rettslig ikke er […] Les mer»

Ny kvalifikasjonsforskrift ute på høring

12 november, 2011 Publisert av rhagane
Sjøfartsdirektoratet foreslår ny forskrift om kvalifikasjonskrav og sertifikater for sjøfolk på norske skip, fiskefartøy og flyttbare innretninger.   Ny forskrift vil gjelde fra 01.01.2012 med diverse overgangsregler. Høringsfrist er 25. november 2011, og vi har enda muligheter til å påvirke den endelige teksten i forskriften. Vi har alt sendt inn noen punkter, men alle som […] Les mer»

Diverse info

8 november, 2011 Publisert av rhagane
Kontraktsituasjon Island Innovator Det har den siste tiden versert rykter om at Innovator har fått kontrakt i Brasil. Vi har vært i kontakt med personalledelsen ang disse ryktene siden dette skaper mye uro blandt ansatte. Svaret følger under   Vedr spørsmål om Island Innovator. At riggen er sluttet til oppdrag i Brasil kan jeg avkrefte, […] Les mer»