Populære innlegg

monthly archives: oktober 2011

Møte ang personell situasjonen i bedriften, frivillig 2/3 rotasjon, oktober 2011

25 oktober, 2011 Publisert av rhagane
DSO i Odfjelldrilling har i dag sammen med SAFE og IE hatt et møte med personalledelsen ang personell situasjonen fremover i forbindelse med oppmanning av Innovator. Det blir i denne omgang ikke noe av en midlertidig 2/3 rotasjon. Ved en enventuell 2/3 ordning må 6 personer på samme rigg og i samme stilling være enige […] Les mer»

Møte ang Island Innovator, oktober 2011

24 oktober, 2011 Publisert av rhagane
DSO i Odfjelldrilling har i dag sammen med SAFE og IE hatt et møte med personalledelsen ang en avtale for arbeid på Innovator. Drift sjef Cato Landsvik orienterer. Budsjett for ferdigstillelse er oversendt til eier. Odfjell Drilling venter på en godkjennelse for å vite hva man kan engasjere av resurser. Ansettelse av personer vil begynne […] Les mer»

Evalueringsmøte i forbindelse med årets mellomoppgjør, 2011

16 oktober, 2011 Publisert av rhagane
12. oktober var DSO i Odfjell Drilling representert på evalueringsmøte ifm årets forhandlinger. Andre selskap som var tilstede var:   North Atlantic Drilling Tansocean Aker Drilling (Transocean) Dolphin COSL Europe Det ble diskutert både sentrale og lokale forhandlinger i de forskjellige klubbene. Det var bred enighet om at årets oppgjør hadde en god DSO profil, […] Les mer»

Midlertidig 2/3 rotatasjon grunnet personellbehov

10 oktober, 2011 Publisert av rhagane
MØTET ER UTSATT I MINIMUM EN UKE! Vi er sammen med de andre fagforeningene innkalt til et møte i dag 10. oktober ang midlertidig bruk av 2/3 rotasjon frem til sommeren. Dette grunnet behovd for mer personell i forbindelse med bemanning av Innovator samt et ønske om ikke å ansette flere i bedriften før en […] Les mer»