Populære innlegg

monthly archives: september 2011

Evaluering av årets mellomoppgjør

3 september, 2011 Publisert av rhagane
DSO vil også i år ha en gjennomgang av årets oppgjør og har invitert forhandlingsutvalg og klubbledere til en dagskonferanse på Maritim Hus 12. oktober 2011.   Ber om at alle medlemmer som har innspill i forbindelse med årets oppgjør om å gi en tilbakemelding snares mulig, så skal vi bringe dette vider til evalueringsmøtet. Det er […] Les mer»

Individuelt avlønnet personell 2011, hva ble resultatet?

3 september, 2011 Publisert av rhagane
De fleste som er individuelt avlønnet skal nå ha fått lønnsreguleringsbrev hjem i posten. I den forbindelse har vi fått en del hendvendelser. For det meste går disse spørsmålene i; hvorfor står jeg fortsatt i samme lønnstrinn som i fjor, er ikke bedriften fornøyd med jobben jeg gjør og hvordan ligger jeg ann i forhold […] Les mer»

Nye retningslinjer vedrørende fedrepermisjon

3 september, 2011 Publisert av rhagane
DSO har siden i vinter jobbet med bedriften for å komme frem til en felles forståelse av regelverket som gjelder ved foreldrepermisjon/ fedrekvote. Etter litt diskusjoner har bedriften nå kommet med en revidert retningslinje som vi synes er meget bra og som er i tråd med dagens regelverk. Denne gangen er det faktisk på sin […] Les mer»

Styremøte, 20. september 2011

3 september, 2011 Publisert av rhagane
Styret i DSO Odfjell Drilling vil holde styremøte i Bergen 20. september   Eventuelle saker som ønskes behandlet på dette møtet må være innmeldt til en av styres representanter innen 16. september. Les mer»

Uenighetsprotokoll, praktisering av overtid ved for meget tid om bord

2 september, 2011 Publisert av rhagane
Som tidligere nevt har DSO i Odfjell Drilling vært i dialog med personal ledelsen ang praktisering av overtid på inn og utreise dag i forbindelse med ekstra tid om bord. Vi har nå sendt inn vårt syn på denne saken og det vil bli skrevet en uenighetsprotokoll. Under følger våres begrunnelse. Protokollen vil bli lagt […] Les mer»