Populære innlegg

monthly archives: mai 2011

Mellomoppgjøret 2011, redgjørelse

28 mai, 2011 Publisert av rhagane
Hei folkens. Under følger en fin forklaring på hva som skjedde, og rammene rundt årets oppgjør sett fra DSO sin side. Forklaringen er skrevet av John Magnar Sandvik, Transocean DSO klubbleder, som også var med i forhandlingene for DSO. Alle fikk ikke i denne omgang heller, men jevnt over har vi i DSO all grunn […] Les mer»

Årets oppgjør i havn, 2011

26 mai, 2011 Publisert av rhagane
Et meget godt oppgjør for de maritime stillingene! – sier forhandlingsutvalgets leder Sigurd Karlsen I årets oppgjør har DSO fått gjennomslag for de fleste av våre hovedkrav. Resultatet har en god DSO profil og innebærer til dels betydelige tillegg for våre medlemmer. DSO forhandlingsutvalg kan på basis av dette si seg godt fornøyd med årets […] Les mer»

Årets mellomoppgjør 2011

25 mai, 2011 Publisert av rhagane
Fortsatt uvist hva som blir utfallet av årets mellomoppgjør. Forhandlingene er fortsatt i gang og vi har stor tro på et godt mellomoppgjør. Etter siste oppdatering kl 2100 kan det virke som partene blir sitende ut over natta for å komme til en eventuell enighet. Mer info kommer etterhvert. Les mer»

Teknisk

12 mai, 2011 Publisert av rhagane
17. Februar 2012 Definasjon av uttrykkeneDiver, firmware, hardware og software Les mer»

DSO i Odfjelldrilling

10 mai, 2011 Publisert av admin
Hvem, hva, hvor Les mer»

Om DSO

9 mai, 2011 Publisert av admin
Om DSO   De samarbeidende organisasjoner (DSO) er en sammenslutning mellom Det norske maskinistforbund (DNMF) og Norsk Sjøoffisersforbund (NSOF), opprettet spesielt for å ivareta lønn og arbeidsvilkår for ansatte i sertifikatpliktige stillinger i oljenæringen. Dette er DSO DSO-samarbeidet har eksistert i over 30 år, og organisasjonene har hatt overenskomst med Norges Rederiforbund for personell på [&helli Les mer»

Andre avtaler

9 mai, 2011 Publisert av admin
Foreskrift om bemanning av flyterigger Rammeforskriften Arbeidsmilj Les mer»

K pool avtale

9 mai, 2011 Publisert av admin
K pool avtale fra 2009 Overgang til ny K pool avtale 2009 Les mer»

Lokale protokoller

8 mai, 2011 Publisert av rhagane