Populære innlegg

monthly archives: februar 2011

Årsmøte 2011, agenda

19 februar, 2011 Publisert av rhagane
Agenda for årsmøte 2011 Les mer»

Ledige stillinger p

7 februar, 2011 Publisert av admin

Kursutvalg, 2011

7 februar, 2011 Publisert av rhagane
Bedriften har invitert alle foreningene til å delta i et utvalg som skal diskutere kurskompensasjon. Det er satt av tid til tre møter i dette utvalget med sluttføring 18. mars. Om vi denne gang ikke kommer til en enighet vil det bli aktuelt å tviste denne saken som har pågått lenge og for det meste […] Les mer»

Stillingsutvalg, 2011

7 februar, 2011 Publisert av rhagane
DSO sentralt skal ha en tillitsvalgtkonferanse i mars. Der skal vi blant annet diskutere den mye omtalte stillingsmatrisen og de enkelte stillingenes plassering i denne matrisen. I den forbindelse hadde det vært fint om de medlemmene som har meninger omkring dette kommer med innspill som vi kan ta med oss videre i den sentrale diskusjonen. […] Les mer»

Samarbeidsmøte 18. februar 2011, oppsummering

7 februar, 2011 Publisert av rhagane
18. februar var det igjen duket for samarbeidsmøte med personalledelsen og de forskjellige fagforeninger. Denne gangen var det godt oppmøte og mye informasjon over bordet. DSO hadde spilt inn følgende punkter i forkant. DSO ønsker fortgang i ny basisavtale ang internasjonalt arbeid. Eventuelt midlertidig bruk av tidligere fremlagt forslag til protokoll. Bedriften jobber fortsatt med […] Les mer»