Populære innlegg

Andre avtaler

Kontrakt på Island Innovator

15 desember, 2016 Publisert av roger
Det er i dag klart at Island Innovator har fått kontrakt med Lundin for boring av en brønn, med opsjon på flere,  på Edvard Grieg feltet. Oppstart ventes å bli 1. Mars. Dette medfører i praksis at Odfjell Drilling i en periode vil ha et kraftig behov for folk. Noe som i utgangspunktet  er bra, […] Les mer»

Enighet mellom NR og DSO hos Riksmekleren.kling i Riggoppgjøret

22 juni, 2016 Publisert av roger
Med hjelp av Riksmekleren ble det i natt 22. juni kl 0200 enighet hos Riksmekler om hovedoppgjøret 2016 for flyttbare offshore innretninger på norsk sokkel.   Partene ble enige om å prolongere (videreføre uten endring) avtalen og i tillegg ble det gitt 0,5 % lønnstillegg. Partene har også blitt enige om en midlertidig utvidet fortrinnsrett […] Les mer»

DSO oppgjøret er ferdig.

28 mai, 2014 Publisert av roger
Totalrammen er over 4 % på oppgjøret. Norges Rederiforbund og DSO kom klokken 0620 til enighet i hovedoppgjøret for flyttbare innretninger på norsk sokkel. Det ble gitt 3% i generelt tillegg og partene ble enige om flere viktige endringer i overenskomsten.  Protokollen vil bli lagt ut i løpet av dagen. Også IE og Safe har kommet til enighet […] Les mer»

Forsikringsavtale Tryg.

13 januar, 2014 Publisert av roger
Vi som er medlemmer i DNMF har som kjent mistet YS-avtalen vi hadde med gjensidige, men vi har fått en ny og like god avtale gjennom Tryg. Avtalen i sin helhet kan leses her http://www.tryg.no/forsikringer/fordeler-hos-tryg/bruk-medlemsfordelene-dine/DNMF.htmlg Les mer»

Andre avtaler

9 mai, 2011 Publisert av admin
Foreskrift om bemanning av flyterigger Rammeforskriften Arbeidsmilj Les mer»

test forskri

1 januar, 2011 Publisert av admin
test foreskrift Les mer»