Populære innlegg

Tillitsvalgte

DSO tillitsvaltkonferanse

23 november, 2017 Publisert av roger
Ole-Martin og Kenneth var på årets TV konferanse i oslo, her er oppsummeringen fra konferansen.   Det var generelt god stemning blant selskapene. Det vart sjølvsagt mykje fokus på Songa og Transocean da dei fleste tilstede var frå desse selskapa. COSL var ifull sving igjen med den fjerde riggen på veg frå Kina til Norge. Jarle […] Les mer»

DNMF Tillitsmannskonferanse 2017

7 april, 2017 Publisert av roger
Adm dir. Hege-Merethe Bengtsson innledet konferansen med dagens første foredrag om norske lønns- og arbeidsvilkår på sjø og land. Senere ga Stian Grøthe, direktør for politikk og samfunnskontakt i Sjømannsorganisasjonenes fellessekretariat, en god innføring i arbeidet opp mot regjeringen og stortinget. Yngve Folven Bergesen, Underdirektør underavd. utd. sertifisering bemanning i Sjøfartsdirektoratets fored Les mer»

Årets happening, årsmøtet 2017.

28 mars, 2017 Publisert av roger
Vi har besluttet å avholde årsmøte 7-8 juni, møtet vil bli holdt i bergenstraktene og fullt program vil bli distribuert rundt i godt tid før møtet. Det er i år valg på klubbleder, nestleder og alle styreposisjonene. Om det er noen som vil stille som kanditat, eller nominere noen andre er det bare til å […] Les mer»

Informasjon angående lønnsplikt

19 oktober, 2016 Publisert av roger
DSO sentralt har fått en del henvendelser i forbindelse med IE-streikens avslutning og vil presisere at medlemmer skal ha utbetalt løpende månedslønn fra og med de ikke lenger er permittert og er tilbake i normalt arbeid. Dette er noe Odfjell Drilling ikke er enig med og på grunnlag av dette har jeg i dag vært […] Les mer»

Odfjell får riggjobb på Maria verdt 1,5 milliarder

11 september, 2015 Publisert av roger
Wintershall har tildelt Odfjell Drilling og Deepsea Stavanger riggkontrakten på Maria-feltet. Avtalen har en verdi på 175 millioner dollar og strekker seg over 574 dager, for seks brønner. Dette gir en dagrate på rundt 300.000 dollar, samme nivå som Odfjell får i Johan Sverdrup-kontrakten med Deepsea Atlantic. Avtalen har også en opsjon på ytterligere tre brønner […] Les mer»

Varsel om permittering og betydelig risiko for oppsigelser offshore

4 juli, 2015 Publisert av roger
Det ble i dag publisert en artikkel med denne overskriften på Pulse. Det er ikkje til å legge skjul på at vi i Odfjell Drilling er påvirket av markedet tilstand, dog foreløbig ikkje så hardt som andre selskaper. På torsdag ble det gjennomført et møte der det ble opplyst om at Odfjell Drilling dessverre må […] Les mer»

Tillitsmannskonferanse for DSO-området

25 september, 2014 Publisert av roger
23. og 24. september ble det holdt Tillitsmannskonferanse for medlemmer på DSO-området i Maritimt Hus. En stor del av første dag var satt av til møter i klubbene som var representert på konferansen – Oddfjell Drilling, North Atlantic Drillling, COSL Drilling og Songa. Andre dag var evaluering av hovedtariffoppgjøret 2014 viktigste post på programmet. I […] Les mer»

DSO oppgjøret er ferdig.

28 mai, 2014 Publisert av roger
Totalrammen er over 4 % på oppgjøret. Norges Rederiforbund og DSO kom klokken 0620 til enighet i hovedoppgjøret for flyttbare innretninger på norsk sokkel. Det ble gitt 3% i generelt tillegg og partene ble enige om flere viktige endringer i overenskomsten.  Protokollen vil bli lagt ut i løpet av dagen. Også IE og Safe har kommet til enighet […] Les mer»

16 mai, 2014 Publisert av roger
Årsmøte 2014   DSO klubben i Odfjelldrilling avholder årsmøte torsdag den 12. juni på Scandic Ørnen i Bergen. Møtet starter 11.00 og slutter 17.00   Saker som medlemmer vil ta opp bees sendes til klubbleder snarest.   Da klubbleder står for valg hvert år vil det bli avholdt valg. Jeg stiller gjerne til gjenvalg, andre […] Les mer»

Sjøoffisersforbundet avholder sitt 13. landsmøte

26 april, 2014 Publisert av roger
Direktør, sjøkaptein Hans Sande ønsket kl 10.00 i dag velkommen til Norsk Sjøoffisersforbunds 13. landsmøte. Landsmøtet ble innledet med en fagseminardel. Først ble det vist en film fra Sjøoffiserskonferansen i Bergen i fjor høst, som nå blir en årlig begivenhet. Deretter holdt nestleder Hans Kristian Gabrielsen i LO foredrag om statlig regulering av lønns- og […] Les mer»