Populære innlegg

Møte

Tillitsvalgtkonferansen 2018

27 november, 2018 Publisert av roger
Det ble i forrige uke avholdt en konferanse i Oslo for DSO tillitsvalgte, fra Odfjell var vi fire stykker som deltok. Det ble informert om hovedavtalen, tariffsystemets og protokollens oppbygging. Det ble og gått igjennom litt enkel  forhandlingsteknikk. Pensjonstrygden for sjømenn, tjeneste- og tilleggspensjoner og andre deler av pensjonsspørsmål som er aktuelle for DSO-medlemmene ble […] Les mer»

Brudd i forhandlingene

25 mai, 2018 Publisert av roger
Vi fikk klokken 0130 et siste tilbud fra arbeidsgiverne. Da ingen av våre krav var tatt til følge valgte vi å bryte forhandlingene.   Les mer»

Hovedforhandlingene er i full gang.

24 mai, 2018 Publisert av roger
Hoved forhandlingene mellom DSO, de andre arbeidstakerorganisasjonene og Norsk Rederiforbund startet i går. Vi hadde de innledende innleggene der arbeidsgiverne formaner til moderasjon og vi argumenterer for hvorfor vi skal ha vår del av kaken etter flere år med heller begredelige oppgjør. Vi var deretter inne til arbeidsgiver delegasjonen og overleverte våre krav. Forhandlingene er […] Les mer»

Årets Tariffkonfreanse

12 april, 2018 Publisert av roger
Den 10-11 april ble det avholdt tariff konferanse for DSO, konferanse bel avhold  på Gardermoen. Vi gikk igjennom de innsendte kraven og endte til slutt opp med en liste vi vil presentere for arbeidsgiverne under årets forhandlinger. Årets forhandlinger vil i år finne sted i NR’s lokaler like etter pinse. Det ble og valgt ett nytt […] Les mer»

Litt fra årsmøtet 2018

12 april, 2018 Publisert av roger
Årsmøtet ble i år avholdt i Myrkdalen, været var bra og føret fantastisk. Det var dermed duket for en bra oppladning med sosialt samvær før møtet startet. Vi var seks stykker på møtet, noe jeg mener er alt for lite, men de som var der var til gjengjeld veldig entusiastiske. Det ble diskutert rundt bordet, […] Les mer»

31 januar, 2018 Publisert av roger
            Årsmøte 2018 Det vil bli avholdt årsmøte for DSO klubben i Odfjell drilling 15-16 mars 2018. Møtet vil bli avholdt i Myrkdalen, møtet begynner offisielt til middag torsdag 15. mars og dag to avsluttes rundt lunsj tider fredag 16. mars. Alle reise og oppholdsutgifter vil bli refundert/dekket ved innsendelse […] Les mer»

DSO tillitsvaltkonferanse

23 november, 2017 Publisert av roger
Ole-Martin og Kenneth var på årets TV konferanse i oslo, her er oppsummeringen fra konferansen.   Det var generelt god stemning blant selskapene. Det vart sjølvsagt mykje fokus på Songa og Transocean da dei fleste tilstede var frå desse selskapa. COSL var ifull sving igjen med den fjerde riggen på veg frå Kina til Norge. Jarle […] Les mer»

Organisatoriske tilpasninger i de norske ansettelseselskaper

5 oktober, 2017 Publisert av roger
I forrige uke var DSO og de andre foreningene med i et møte der det ble informert om de forestående endringene i konsernstrukturen, dette skal ikkje påvirke hverdagen vår så mye men litt endringere vil vi nok se. Vedlagt følger Pulse artikkelen selskapet som beskriver endringene: Organisatoriske tilpasninger i de norske ansettelsesselskaper  Corporate,HR Den 28. […] Les mer»

Mellomoppgjøret er i gang

31 mai, 2017 Publisert av roger
Klokken 11.00 i dag startet årets mellomoppgjør på hotell Clarion Energy i Stavanger . Partene holdt sine innlegg og vi har nå trekt oss tilbake til våre respektive møterom for interne diskusjoner før vi igjen møtes i de engere utvalg. Vi har i år blitt enig med SAFE og IE om å ha et samarbeid under […] Les mer»

Årsmøte 2017

5 mai, 2017 Publisert av roger
ÅRSMØTE 2017 Det vil bli avholdt årsmøte for DSO klubben i Odfjelldrilling 7-9 juni (onsdag-fredag). Møtet vil holdes om bord på danskebåten M/F «Stavangerfjord» med avreise fra Bergen klokken 12.30 og ankomst bergen igjen fredag 13.30. Klubben vil ta seg av bestilling av lugarer så det er viktig at alle som vil være med gir […] Les mer»