Populære innlegg

Stilling ledig

Utlyste stillinger

6 oktober, 2016 Publisert av roger
Det ble er nå lyst ut diverse stillinger i Odfjell Drilling som kan være av interesse for oss- ELECTRICIAN AND ELECTRONIC TECHNICIAN – MODU ELECTRICIAL SUPERVISOR – MODU ASSISTANT TECHNICAL SECTION LEADER AND ENGINE ROOM OPERATOR – MODU MATE/DPO – MODU MASTER/OFFSHORE INSTALATION MANAGER – MODU ELEKTRIKER/ELEKTRONIKER – DSM 2 MASKINROMSOPERATØR – DSM 2 Les mer»

Endelig litt ledige stillinger i en strøm av nedbemanninger – DSO oppfordre alle som har annledning til og søke

9 april, 2016 Publisert av roger
Ledige stillinger DSM1 i nesten alle katogorier . Gå inn på Pulse for mere info. DSO oppfordrer alle som har mulighet til og ta et utenlands opphold om og søke på ledige stillinger. Dette vil kunne redusere antallet som star i fare for oppsigelse. De som allerede er oppsagt oppfordres også til og søke da dette kan […] Les mer»

Ledige stillinger Deepsea Stavanger, søknadsfrist 14.02.16

8 januar, 2016 Publisert av roger
Odfjell DSO oppfordrer våre medlemmer til og søke på  ledige stillinger Deepsea Stavanger. Dss har forlatt Congo og er på seilas mot Las Palmas. Odfjell Drilling jobber med å skaffe riggen arbeid i tiden fram mot Maria kontrakten våren 2017. De jobber med sikre aktuelle brønner på Engelsk, Norsk, Nigeria og Sør Afrikansk sektor, kanskje […] Les mer»

Odfjell får riggjobb på Maria verdt 1,5 milliarder

11 september, 2015 Publisert av roger
Wintershall har tildelt Odfjell Drilling og Deepsea Stavanger riggkontrakten på Maria-feltet. Avtalen har en verdi på 175 millioner dollar og strekker seg over 574 dager, for seks brønner. Dette gir en dagrate på rundt 300.000 dollar, samme nivå som Odfjell får i Johan Sverdrup-kontrakten med Deepsea Atlantic. Avtalen har også en opsjon på ytterligere tre brønner […] Les mer»

Varsel om permittering og betydelig risiko for oppsigelser offshore

4 juli, 2015 Publisert av roger
Det ble i dag publisert en artikkel med denne overskriften på Pulse. Det er ikkje til å legge skjul på at vi i Odfjell Drilling er påvirket av markedet tilstand, dog foreløbig ikkje så hardt som andre selskaper. På torsdag ble det gjennomført et møte der det ble opplyst om at Odfjell Drilling dessverre må […] Les mer»

Ledige jobber i Odfejlldrilling

16 juni, 2014 Publisert av roger
Det ligger for tiden ute et par ledige jobber på Odfjell sine flyterigger. På Deepsea Bergen er det ledig jobb som platformsjef, Island Innovator trenger rig elektriker, mens på Deepsae Atlantic er det en maskinromsoperatør stilling ledig. Rigg elektriker – Island Innovator Plattformsjef – Deepsea Bergen Maskinromsoperatør – Deepsea Atlantic       Les mer»

DSO-konferanse og ny Klubbleder

17 mars, 2013 Publisert av admin
Hei Folkens. Les mer»

Nyvalg av Klubbleder og Styre, kandidater.

1 desember, 2012 Publisert av admin
Nyvalg av Klubbleder og Styre i DSO-klubben i Odfjell Drilling Les mer»

Forsikring og Pensjon i Odfjell

1 desember, 2012 Publisert av admin
Forsikring og Pensjon i Odfjell Drilling. Les mer»

Ledige stillinger p

7 februar, 2011 Publisert av admin