Populære innlegg

Medlemsfordeler DNMF

Odfjell får riggjobb på Maria verdt 1,5 milliarder

11 september, 2015 Publisert av roger
Wintershall har tildelt Odfjell Drilling og Deepsea Stavanger riggkontrakten på Maria-feltet. Avtalen har en verdi på 175 millioner dollar og strekker seg over 574 dager, for seks brønner. Dette gir en dagrate på rundt 300.000 dollar, samme nivå som Odfjell får i Johan Sverdrup-kontrakten med Deepsea Atlantic. Avtalen har også en opsjon på ytterligere tre brønner […] Les mer»

Et lys i tunnelen

11 september, 2015 Publisert av roger
Vi fikk en gladmelding på mandag angående DSS sin kontrakt på Maria feltet, noe som gir oss enda en rigg på norsk sokkel. Når den evt. kommer nordover er det ikkje oss i DSO bekjent enda. Sammen med DSA sin Sverdrup kontrakt har vi no klart å slå kloen i de to kontraktene som var […] Les mer»

Varsel om permittering og betydelig risiko for oppsigelser offshore

4 juli, 2015 Publisert av roger
Det ble i dag publisert en artikkel med denne overskriften på Pulse. Det er ikkje til å legge skjul på at vi i Odfjell Drilling er påvirket av markedet tilstand, dog foreløbig ikkje så hardt som andre selskaper. På torsdag ble det gjennomført et møte der det ble opplyst om at Odfjell Drilling dessverre må […] Les mer»

HVA ER DSO?

9 april, 2014 Publisert av roger
De samarbeidende organisasjoner (DSO) er en sammenslutning mellom Det norske maskinistforbund (DNMF) og Norsk Sjøoffisersforbund (NSOF), opprettet spesielt for å ivareta lønn og arbeidsvilkår for ansatte i sertifikatpliktige stillinger i oljenæringen. DSO-samarbeidet har eksistert i over 30 år, og organisasjonene har hatt overenskomst med Norges Rederiforbund for personell på flyttbare innretninger siden 1974. Les mer»

Arrangementer i DNMF regi vinter/vår 2014

13 januar, 2014 Publisert av roger
DNMF arranger følgende de nærmeste månedene. Forhandlingsteknikk Sted:Color Fatasy/harmony Ansvarlig:Line Leksund Rogne Kursholder:Hege-Merethe BengtssonAntall Påmeldingsfrist:20.01.2014 Fra:04.02.2014 11:00Til:06.02.2014 10:00 På forhandlingskurset vil du lære mer om forhandling og forhandlingsteknikk, foruten praktisk trening i forhandlingsprosessen. Kurset er for medlemmer og tillitsvalgte. DSO tillitsvalgtk Les mer»

Forsikringsavtale Tryg.

13 januar, 2014 Publisert av roger
Vi som er medlemmer i DNMF har som kjent mistet YS-avtalen vi hadde med gjensidige, men vi har fått en ny og like god avtale gjennom Tryg. Avtalen i sin helhet kan leses her http://www.tryg.no/forsikringer/fordeler-hos-tryg/bruk-medlemsfordelene-dine/DNMF.htmlg Les mer»

yrkesskade

24 februar, 2010 Publisert av admin
{edocs}/images/stories/Pdf/erstatning_ved_yrkesskader.pdf,580,300,link{/edocs} Les mer»

YS medlemstilbud fra Gjensidige

24 februar, 2010 Publisert av admin

Medlemfordeler DNMF

21 februar, 2010 Publisert av admin
Som medlem i Det norske maskinistforbund kan du nyte godt av en rekke medlemsfordeler.  Lønns- og arbeidsvilkår Som medlem er den største fordelen tryggheten om at dine lønns- og arbeidsvilkår blir ivaretatt av dyktige tillitsvalgte og ansatte. Som aktivt medlem er du med og påvirker utformingen av dine lønns- og arbeidsvilkår, lover og regelverksendringer – […] Les mer»

Uføreforsikring

21 februar, 2010 Publisert av admin
Som uføretrygdet risikerer du å få halvert inntekten din. Uføreforsikringer kan gi deg en engangsutbetaling eller månedlige utbetalinger frem til du fyller 67 år. Erstaning ved yrkesskader Uførepensjon For å kompensere for redusert inntekt anbefaler vi uførepensjon. Forsikringen utbetales månedlig dersom du blir ufør som følge av sykdom eller ulykke. Som uføretrygdet risikerer du å få halvert [&helli Les mer»