Populære innlegg

Hva mener medlemene

Odfjell får riggjobb på Maria verdt 1,5 milliarder

11 september, 2015 Publisert av roger
Wintershall har tildelt Odfjell Drilling og Deepsea Stavanger riggkontrakten på Maria-feltet. Avtalen har en verdi på 175 millioner dollar og strekker seg over 574 dager, for seks brønner. Dette gir en dagrate på rundt 300.000 dollar, samme nivå som Odfjell får i Johan Sverdrup-kontrakten med Deepsea Atlantic. Avtalen har også en opsjon på ytterligere tre brønner […] Les mer»

Varsel om permittering og betydelig risiko for oppsigelser offshore

4 juli, 2015 Publisert av roger
Det ble i dag publisert en artikkel med denne overskriften på Pulse. Det er ikkje til å legge skjul på at vi i Odfjell Drilling er påvirket av markedet tilstand, dog foreløbig ikkje så hardt som andre selskaper. På torsdag ble det gjennomført et møte der det ble opplyst om at Odfjell Drilling dessverre må […] Les mer»

16 mai, 2014 Publisert av roger
Årsmøte 2014   DSO klubben i Odfjelldrilling avholder årsmøte torsdag den 12. juni på Scandic Ørnen i Bergen. Møtet starter 11.00 og slutter 17.00   Saker som medlemmer vil ta opp bees sendes til klubbleder snarest.   Da klubbleder står for valg hvert år vil det bli avholdt valg. Jeg stiller gjerne til gjenvalg, andre […] Les mer»

Stig Mikeal Lyngstad

8 desember, 2008 Publisert av admin
Valget var derfor enkelt for meg, sier Stig Lyngstad. Han mener det er viktig at maskinbesettningen ombord står samlet i et og samme forbund som har lange tradisjoner og som vet hvor skoen trykker.   – Jeg meldte meg ut av Det norske maskinistforbund da jeg første gang begynte på rigg fordi jeg trodde at […] Les mer»

Sigurd Karlsen

8 desember, 2008 Publisert av admin
/images/stories/fruit/sigurd.jpg Jeg begynte som ung mann i 1972 å seile som elektriker assistent, hos rederiet Fernly & Eger, og jeg fant fort ut at elektriker var yrket for meg. Så derfor tok jeg den gode gamle skipselektriker skolen og senere teknisk fagskole elektrofag. Etter utdannelsen seilte jeg 8 år i utenriksfart før jeg fikk tilbud […] Les mer»

Ina Eide

8 desember, 2008 Publisert av admin
Hva gjorde du før du kom til Aker Spitsbergen? 1.styrmann om bord på MPSV båten ”Subsea Viking”. Hvordan opplever du som jente/kvinne å jobbe i et mannsdominert yrke? Jeg synes at det går veldig bra. Man blir vant til å jobbe i et mannsdominert miljø, så jeg tenker ikke så mye på det. Det har stort sett […] Les mer»

Tomas Vestre Slottsvik

8 desember, 2008 Publisert av admin
Eg var 1.maskinist på AHTS Far Sovereign i tillegg var eg hovedtillitsvalgt for DNMF i Farstad Shipping. Ser det som naturlig og videreføre mitt medlemsskap i DNMF til DSO, når eg begynte i Aker Drilling. Dette fordi DSO arbeider for oss med maritime sertifikat på rigg, og fronter våre saker. Står vi samlet her i Aker Drilling, […] Les mer»

John Olav Skaali

8 desember, 2008 Publisert av admin
Har valgt å bli medlem i DSO klubben for å ha muligheten til å påvirke arbeidsplassen min i sterkere grad. Er bedre å stå sammen når man vil få til noe. Jag har tidligere seilt på PSO, DP-rigg, Offshore-konstruksjon fartøy og shuttle tanker. Med marin bakgrunn er det viktig for meg at vi har et […] Les mer»